14 Ekim 2014 Salı

Diferansiyel Sistemi

Bugün ki blog yazımızda sizlere diferansiyel sistemi hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Öncelikli olarak diferansiyel sisteminin tanımı ve ne işe yaradığı ile ilgili bir anlatım gerçekleştirelim. Diferansiyel, bir akstaki iki teker arasındaki devir dengesini sağlar. Özellikle virajlara sol ve sağ tekerler farklılık gösterdiği için gereklidir.

Arka köprüde bulunan bir düzendir, arka tekerleklerin farklı dönmesini ve tork artışını sağlar. Şafttan aldığı hareketi 90 derece döndürerek akslara iletir.

Bu denli önemli bir parçanın bakımlarının kesinlikle yapılması ve arıza tespitinin yapılması durumunda müdahalenin gecikmemesi gerekir. Aksi halde bu arıza aracınızın farklı aksamlarında da hasar çıkmasına yol açabilir. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek için yapılacak tek şey belirttiğimiz üzere, bakım ve arızalı parça ile sürüş yapmamaktır.


Bu bağlamda devreye giren sistemimiz ihtiyacınız olan parçaya hızlı bir şekilde ulaşabilmenizi gerçekleştirmektedir. Üstün kalitede ve her kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir modüle sahip olan web sitemizden aracınızın marka, modelini girdikten sonra aracınıza ait tüm takımları sergilemektedir. Bu sayede parça uyumsuzluğunu devre dışı bırakan sistemimiz sizlere aracınızla alakalı en doğru alışverişi gerçekleştirebilmenizin önüne açmaktadır.

Sizler web sitemizden gönül rahatlığı ile alışveriş yapmanın keyfini yaşarken, bizler ise sizlere bu hizmetin daha da üstüne çıkarak daha iyi performans sergileyebilmenin çalışmalarını gerçekleştirmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder