20 Ekim 2014 Pazartesi

Ön Takım Nedir? Ön Takımın Önemi

Aracımız ne marka olursa olsun, her bütçeye göre yüksek meblağ ödeyip araç sahibi olmuşuzdur. Her ne kadar yaz döneminde aracımızı titizlikle kullansak bile kış mevsiminde araç kullanımı biraz farklılaşmaktadır.

Hem yoğun hava koşulları, hemde yollardaki çukurların artması ve maximum seviyede dikkatli olsak da belli kontrole ulaşamadığımız sürüş ile aracımız bu mevsimde yorulmakta ve iyi bir bakıma ihtiyaç duymaktadır.

Bunların hepsini göz önünde bulundurup olaya baktığımızda ise aracın her şeyi dediğimiz bölge olan ön takım oldukça hasar görmüş oluyor. Hele ki bu bakımın ertelenmesi durumunda gelen ses daha da artıyor ve hem işleyişe hemde parçalara zarar vermeye sebep oluyor. Öncelik olarak ses artmakta, aracın senkronu bozulmakta, yol tutuşu, virajlara girişi ve fren mesafesinin uzaması derken aracımızın her şeyini kaybetmiş oluyoruz.
Bu açıdan öncelik olarak bakımlarımızı zamanında yaptırmak gerektiğini bilmek, değişmesi gereken parçaları değiştirmek ve aracınızın işleyişini hep aynı performansta tutmak, hem diğer masraflardan kaçabilmeyi, hemde aracınızın uzun ömürlü olmasını sağlayabilir diyebiliriz.

Ön Takım Yedek Parça Alışverişi 

Aracınızın ön takımı ile alakalı yedek parça ihtiyaçlarınızı kolaylıkla web sitemizden sağlayabilirsiniz. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkacak olan arama modülüne araç marka-modeli yazdığınızda ve ürün grubunu seçtiğinizde aracınıza tam uyumlu parçaya ulaşabilirsiniz.
,
Fiyat teklifi isteyebilir ve sonrasında alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bağlamda oluşabilecek problemlere karşın iletişim sayfamızda yer alan irtibat adres ve telefonlardan firma yetkililerine ulaşabilir ve sorununuza kısa sürede çözüm üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder